Päätin että aloitan tämän vuoden puhtaalta pöydältä, uudella asenteella ja uusilla kujeilla ja päämäärillä! Uudistan hieman elämääni.

Tämä koskee siis tietenkin myös joitain ihmissuhteitani..:

Sinä jonka olen ehkä tuntenut jo pidempääkin tai vasta hetken, olet MUKA ystäväni/kaverini, joka todellisuudessa tarkoittaa sitä että soitat/tekstaat tai laitat muuta viestiä VAIN kun sinulla ei ole mitään muuta juteltavaa kuin omat asiasi etkä koskaan oikeasti kiinnostu siitä mitä minulle kuuluu (ja n.kerran kuussa kuulen sinusta), sinulla ei ole koskaan aikaa minulle, HALUAN katkaista kokonaan välimme, koska en jaksa murehtia ihmisistä jotka eivät varmasti murehdi minusta, - sinun asioistasi/surustasi/onnestasi kun et sinäkään minun asioistani.
Sinä jolla menee aina varmasti huonommin kuin minulla tai paremmin kuin minulla, on kyse mistä asiasta tahansa, kiitos että olit pieni osa elämääni, mutta nyt sanon hyvästi.

Myös sinä jolla ei ole elämää, tarkoittaen että utelet aina minulta kaiken mutta kun kysyn miten sinulla menee jnejne et ikinä kerro mitään, yhtäkkiä onkin kauhea kiire tai muuta tekemistä.. et siis anna itsestäsi mitään takaisin päin.. hyvästi.

Sitten sinä jolla ei ole koskaan mitään hyvää sanottavaa, loukkaat, vittuilet, haukut..
en halua sinustakaan kuulla enään mitään, koska en jaksa enään pahoittaa mieltäni turhista ihmisistä/asioista. Ei varmasti liikuta sinua mitenkään jos emme kuulisi toisistamme koskaan enään! hyvästi..

Sinä taasen joka olet kiinnostunut muustakin kuin pelkästä olkapäästä ja/tai alapäästä, olet kiinnostunut minun surusta/onnesta ja olet valmis antamaan hieman itsestäsikin, kuulisin sinusta useammin kuin kerran kuussa, haluat viettää kenties välillä aikaa kanssani ja haluat oikeasti olla ystäväni ilman minkäänlaista kusetusta, TERVETULOA! ;)

Ystävyys on kahden kauppa.. ei yksisuuntaista välittämistä. Jos toinen ei ole valmis tekemään työtä sen eteen niin ei siitä mitään tule. 'Joka haluu saada, on pakko antaa..'