Tuli tossa mieleen kun ihmiset valittaa aina joka asiasta ja koskaan mikään ei oo hyvin. Millon elämä potkii ihan huolella päähän ja millon ei jaksais kouolua/duunia.. Voi HELP! Sit ku elämä potkii päähän ni ei sais muutkaan ihmiset elää ja olla onnellisia. Kyllä mä ainakin pyrin aina olemaan iloinen ja onnellinen toisen puolesta vaikka itellä menis kuinka huonosti! Tälläkin hetkellä työttömänä... Ollu kohta jo 3kk ja vaikka kuinka perkeleesti niitä töitä oon hakenu ja ettiny ni ei ole tärpännyt.. no.. asia on vaan niin ja sillä sipuli ja jos jollain menee hyvin niin menköön.. ei toisen onni oo kuitenkaan mun onnesta pois millään lailla!

Sit tuli mieleen tässä kun tuntuu että viimeset puol vuotta ympärillä kaikki sikiävät ja menevät kihloihin ja hankkivat yhteisen asuntolainan ja auton.. Joo mahtavaa heille, mutta.. Miks pitää kiirehtiä? Monet on just silleen et on ollu ehkä pari kk yhdessä ja sit jo löytyy sormukset sormesta.. joillain vielä lapsiki tuloillaan.. Ei voi sanoo ku että EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ! Onhan se ihanaa kun ollaan rakastuneita ja silleen.. mut mitäs sit ku se arki koittaa ja se ei olekaan niin kivaa ettei jaksakkaa kattoo enää.. siinä sitten  rupeet väsäilee sen asuntolainan ja lapsen kanssa.. Sormuksen nyt saa helposti sormesta pois.. josta tulikin mieleen kun jotkut tuntuu menevän kiireellä kihloihin että saa ikäänkuin "kahlittua" toisen.. hei.. sori vaan mutta ei se sormus estä millään lailla pettämästä.. ja se lähteeki siit sormesta niin helposti oikeen tilanteen tullen et jospa kuitenkin odottais sen aikaa että on oikeesti oppinu tuntee toisen, oppinu rakastamaan ja ehkä jopa että se arkikin olis astunu kuvioon.. Kihlaus on KUITENKIN lupaus avioliitosta. Sitä ei vaan tunnu moni ajattelevan ku "on nii ihQ ku ollaan kihlois ku kaikki näkee miten ihanaa meil on ja..." blaablaablaa..!

Tämä ei siis ole mitään katkeran ihmisen puhetta nounou.. Itse olen erittäion rakastunut tällä hetkellä ja on just sellanen olo et vois vaikka heti muuttaa yhteen ja mennä naimisiin jne.. mut siltähän sitä aina tuntuu ku ollaan rakastuneita.. pitää vaan olla hitusen järkee päässä ja miettii et jospa ei toimikkaan alkuhuuman jälkeen.. Tietenkin tuntuu siltä että TOIMII TOIMII kun toinen on siinä rakastumis vaiheessa niin täydellinen kaikin puolin, eikä mikään ärsytä jne.. Raaka totuus vaan on se että ihmiset on erilaisia ja kyllä niitä ärsyttäviäkin puolia ilmenee jossain vaiheessa.

Mutta siis se ydin asia nyt tässä oli se että älkää ihmiset kiirehtikö liikaa! Katsokaa nyt edes vähän pidempään ku sen 2kuukautta, kiitos. Teillä on kuitenkin koko elämä aikaa löytää se SE OIKEA ja mennä kihloihin ja naimisiin ja hankkii lapsia, omakotitalon ja farmari-Volvon.. kiitti moi!